bet365

BET365

BONUSINFORMATION

Registrera dig med Bet365 och sätt in och satsa 1000 kr så får man 1000 kr i spelkredit. Detta är samma sak som en freebet, så om den vinner får du de totala vinsterna minus 1000 kr insatsen.

Den kvalificerade insatsen måste placeras till lägsta odds på 1,2 och spelkredit måste begäras inom 30 dagar efter att du har öppnat ditt konto.

Med låga lägsta odds för den kvalificerade insatsen är detta en bonus som erbjuder ett högt spelvärde.

INTRODUKTION

Denna UK-baserade spelbolag har ett otroligt antal 35 miljoner kunder över hela världen och liksom kontinuerlig reklam finns det många skäl till varför de fortsätter att locka så många spelare.

En mindre punkt som är värt att notera är att de verkligen inte gillar VPN och att de blockerar åtkomst till webbplatsen för nästan alla VPN-leverantörer.

LAYOUT

En ganska unik layout som lyckas passa in en otrolig mängd information på både dator, surfplatta och mobil. Datorversionen är särskilt imponerande eftersom den använder hela skärmen (de flesta spelbolag har gränser på vardera sidan) och är mycket tydliga och kortfattade.

ODDS OCH BONUSEN

Deras registreringsbonus erbjuder utmärkt värde. Spelkredit fungerar på samma sätt som en freebet genom att du inte får tillbaka insatsen om din insats vinner. För att maximera dina chanser att göra vinst från oddsbonuses använder du odds på minst 3,0 och hoppas att det vinner.

Deras genomsnittliga utbetalningsprocent är 94% vilket också inkluderar live-in-play-vadslagning. Där de verkligen kommer till sin rätt är för odds på Champions League där de har en genomsnittlig utbetalning på 98% på matchdagen.

De har ett mycket bra 2UP-erbjudande (på utvalda ligor) där de betalar ut om ditt lag går upp 2 mål. Detta i kombination med marknadsledande odds gör dem till en viktig destination för nya och erfarna spelare.

KUNDTJÄNST

Ett ganska omfattande hjälpavsnitt tillsammans med 24/7 livechatt, e-post och telefonsupport (även dygnet runt). Mycket snabbt att svara. Trevliga svensktalande kundtjänstpersonal.

HÖJDPUNKTER

tick Bra livebetting med liveströmmar för ett stort antal evenemang.
tick Bästa odds och utbetalningar för Champions League-spel.
tick 140 000 evenemang tillgängliga varje år.
tick Trevliga och proffsiga kundtjänstpersonal.Overall Rating: