Betfair

BETFAIR

BONUSINFORMATION

Betfair erbjuder för närvarande en 100% insättningsbonus upp till 1000 kr. Din insättningsbonus måste satsas 8 gånger innan du kan ta ut pengarna. Detta innebär att om du hävdar hela 1000 kr-bonusen måste du sätta in 8000 kr i satsningar innan du kan ta ut pengarna. Spel måste satsas med odds på 1,7 eller högre för att räknas till bonusen.

För att få bonusen, se till att du anger koden ZSKACJ när du gör en insättning.

Spel måste placeras i sektionen "Odds". Spel som placerats på "spelbörsen" räknas inte.

INTRODUKTION

Betfair har över 4 miljoner kunder och är huvudsakligen baserade i London och Dublin. De fick sin svenska licens bara några dagar innan tidsfristen. De är för närvarande den enda licensierade spelbörsen i Sverige.

Betfair's sportsbook är en av de mest omfattande för närvarande tillgängliga med ett stort utbud av sporter och marknader. De erbjuder mycket konkurrenskraftiga odds och mellan 1 januari 2018 och 21 januari 2019 bekräftades de av Betradar som de bästa oddsen i de bästa ligorna. De erbjuder också regelbundna oddsboosts och unika combo-satsningar. En annan unik funktion är deras vadslagningsblogg som erbjuder experttips varje dag från olika välkända experttipsar. Slutligen driver de för närvarande det enda licensierade spelbörsen i Sverige.

ODDS OCH BONUSEN

Deras registreringsbonus är OK även om kraven är lite högre än de flesta av de andra bookmakers så det är inte riktigt lika bra värde.

Där Betfair verkligen utmärker sig är deras odds som är ungefär det bästa av alla bookmakers särskilt för Premier League-spel. Du kan ofta få ännu bättre odds om du använder "spelbörsen". Betfair har för närvarande det enda licensierade spelbörsen i Sverige. Detta ger dig möjligheten att placera LAY-satsningar såväl som traditionella BACK-satsningar. Oddsen på spelbörsen är ofta bättre än bookmakers. De tar ut 5% provision på vinster på börsen men detta kan minskas vid regelbunden användning.

KUNDTJÄNST

Ett ganska omfattande hjälpsektion tillsammans med Live Chatt och e-postsupport. Live Chatt är tillgängligt från 10:00 till 19:00 7 dagar i veckan och är tillgänglig på svenska och engelska. Det kan ta några klick för att komma till Live Chatt, om du behöver den använd bara den här länken.

SAMMANFATTNING

tick Det enda licensierade spelbörsen i Sverige
tick Bästa Premier League-odds
tick Oddsboosts varje dag


Betyg:

TODAY'S MATCHES

mobile livescore