Betfair Spelbörsen

BETFAIR SPELBÖRSEN

BONUSINFORMATION

Öppna ett konto och placera en satsning på Betfair spelbörsen så kommer de att återbetala dig upp till 450 kr om din första insats förloras.

För att få bonusen, se till att du anger koden FEO213 när du sätter in.

Spel måste placeras i sektionen "Spelbörsen" på webbplatsen. Spel som placerats på "odds" räknas inte till detta erbjudande.

INTRODUKTION

Även om detta är en del av samma Betfair.se-webbplats gör vi en separat recension för spelbörsen eftersom det är en unik funktion som ingen annan licensierad bookmaker för närvarande erbjuder i Sverige. Med alla andra bookmakers får du bara möjligheten att placera en BACK-satsning. Detta gör en satsning på ett visst resultat. Av avgörande betydelse tillåter spelbörsen spelare att placera en LAY-satsning där du satsar mot ett visst resultat. Till skillnad från vanliga odds som erbjuds av bookmakers, ställs odds på spelbörsen in av andra spelare. Detta kan ofta göra oddsen är mer generösa än de som erbjuds av andra bookmakers. Betfairs vinster kommer från en liten provision som belastar vinsterna (för närvarande 5%).

LAYOUT

Den största skillnaden du kommer att märka direkt när du öppnar spelbörsen är att varje spel har två sidor. Den blå sidan är för att placera en BACK-satsning och den rosa sidan är för att placera en LAY-satsning. Hur mycket pengar som finns tillgängliga på marknaden listas direkt under oddsen så att du enkelt kan kontrollera om det finns tillräckligt med pengar för att matcha din avsedda satsning.

Liksom med oddssektionen på Betfair.se, spelbörsen presenteras vackert med alla de stora sporter som listas på vänster sida. När du väljer en satsning gör vadslagningen mycket tydligt exakt vad din vinst eller exponering kommer att bli. Detta är väldigt viktigt, eftersom det kan vara enkelt (och dyrt) om du gör en felaktig insats eller vad.

ODDS OCH BONUSAR

Spelbörsen-registreringserbjudande är fantastiskt och ger dig en fantastisk möjlighet att prova detta riskfritt.

Det är alltid värt att kontrollera spelbörsen innan du satsar eftersom deras odds ofta kan vara betydligt bättre än andra bookmakers eller till och med Oddssektionen på Betfair.se. Använd det regelbundet så kommer du att få poäng som minskar mängden provision som du debiteras.

KUNDJÄNST

Ett ganska omfattande hjälpsektion tillsammans med Live Chatt och e-postsupport. Live Chatt är tillgängligt från 10:00 till 19:00 7 dagar i veckan och är tillgängligt på svenska och engelska. Det kan ta några klick för att komma till Live Chatt, så om du behöver det använder du bara den här länken..

SAMMANFATTNING

tick Det enda licensierade spelutbytet i Sverige.
tick Mycket konkurrenskraftiga odds som ofta är bättre än alla andra bookmakers.
tick Möjlighet att placera LAY-satsningar såväl som BACK-satsningar.


Overall Rating:

TODAY'S MATCHES

mobile livescore