Betsson

BETSSON

BONUSINFORMATION

Betsson fördubblar din första insättning upp till 1000 kr.

Detta erbjudande är också öppet för alla användare även om du har registrerat dig före den 1a januari 2019.

Oddsbonusen måste omsättas 8 ggr innan du kan ta ut vinsten. Detta innebär att om du tar hela bonussumman måste du placera 8 000 kr i spel innan du kan göra ett uttag. Endast spel som placeras vid odds på 1,5 eller högre räknas mot omsättningen.

INTRODUKTION

Betsson är en del av Betsson Group, ett svenskt baserat företag som äger också NordicBet och Betsafe som de köpte 2011. Alla tre av dessa webbplatser har samma odds och liknande layouter även om de ofta har olika erbjudanden och boostade odds.

LAYOUT

Deras layout är lite rörig med fyra kolumner över huvudsidan även om de innehåller mycket information och det gör det enkelt att navigera till vilken sport eller event du letar efter. Det är också en bra funktion med livepoängen på första sidan.

ODDS OCH BONUSAR

Deras oddsbonus erbjuder utmärkt värde till spelaren. För att maximera dina chanser att tjäna pengar på välkomstbonusen rekommenderar vi att du satsar tjugo ggr 100 kr så nära, men ej högre än, minimumoddsen 1,5 som möjligt. Försök att hålla sig till de stora spelen eftersom dessa vanligtvis har en lägre marginal för bookmaker.

KUINDTJÄNST

Livechatt, e-post och telefonsupport finns. De har också en "ring mig"-funktion som är värt att använda och hela deras hjälpavdelning är väldigt bra utformad. Livechatt är lätt att hitta vilket är uppfriskande eftersom vissa bookmakers brukar dölja det, vilket gör att man blir tvungen att söka igenom hjälpsidor först.

SAMMANFATTNING

tick Hög genomsnittlig utbetalning beräknad till 94,3%.
tick Sverigebaserat och bra fokus på lokala sportevenemang.
tick Snabb och kunnig svensktalande kundtjänst.

Betyg::

LIVERESULTAT

mobile livescore