LEOVEGAS

VIKTIG BONUSINFORMATION

Max Bonus Amount: 2000 kr (100%)
Wagering: 8 x Bonus
Min Odds: 1.8

Var försiktig med denna registreringsbonus eftersom den fungerar lite annorlunda än de flesta. Den använder dina riktiga pengar först och de räknas inte mot satsningen. Bara när du kommer till bonuspengarna räknas de mot satsningen.

INTRODUKTION

LeoVegas drivs av LeoVegas Plc, även om deras sportsbook drivs av Kambi Group (ursprungligen en spin-off av Unibet ).De är baserade i Sverige med sitt huvudkontor i Stockholm och har ett utmärkt rykte. De har också ett stort antal välrespekterade branschpriser sedan starten år 2013.

LAYOUT

De har en unik layout som är mycket designad med mobila enheter i åtanke. Som sådan visas deras PC-webbplats i en smal kolumn i motsats till att vara full bredd, som de flesta webbplatser är idag. Bristen på designresponsivitet är inte riktigt en fråga och när du blivit van vid det är det verkligen mycket tillfredsställande att använda och speciellt värt om du får tillgång till webbplatsen via mobila enheter.

ODDS OCH BONUSAR

De har ett generöst registreringserbjudande upp till 2.000 kr, men det är viktigt att notera att när du placerar satsningar använder du dina riktiga pengar först och sedan dina bonuspengar och bara vadslagning med bonuspengarna räknas mot satsningen. Det är lite av en lurig klausul men fortfarande ett erbjudande med bra värde så länge du är medveten om det. Anständiga odds, särskilt för större spel och händelser.

KUNDSUPPORT

Live chat, e-post och telefon support finns tillgängliga samt en omfattande hjälp sektion.

SAMMANFATTNING

tick Omedelbar registrerings och snabba uttag med BankID.
tick En av de bästa mobila plattformarna.
tick Konkurrenskraftiga odds och anständigt lojalitetsprogram.


Helhetsbetyg:

LIVERESULTAT

mobile livescore