NordicBet

NORDICBET

BONUSINFORMATION

NordicBet fördubblar din första insättning upp till 1000 kr.

Detta erbjudande är också öppet för alla användare även om du har registrerat dig före den 1a januari 2019.

INTRODUKTION

NordicBet är en del av Betssongroup, så det finns många likheter särskilt med Betsson. De har dock vissa olika erbjudanden och appen är utmärkt så de är värda att kolla in.

LAYOUT

En anständig layout, även om det kan se lite trångt ut på en PC-skärm eftersom de inte använder skärmens fulla bredd som vissa bookmakare. Deras uttagsknapp är inte lika lätt att hitta som den borde vara, men det är bra att satsningshistoriken och livechatt-knapparna är framträdande.

ODDS OCH BONUSEN

Deras oddsbonus ger utmärkt spelvärde. För att maximera dina chanser att tjäna pengar från välkomstbonusen rekommenderar vi att du satsar tjugo ggr 400 kr så nära minimumoddsen 1,8 som möjligt. Detta ger dig en utmärkt chans att göra vinst från oddsbonusen.

KUNDTJÄNST

Livechatt, e-post och telefonsupport finns. De har också en "ring mig"-funktion som är värt att använda och hela deras hjälpavdelning är väldigt bra utformad. Livechatt är lätt att hitta vilket är uppfriskande eftersom vissa bookmakers brukar dölja det, vilket gör att man blir tvungen att söka igenom hjälpsidor först.

SAMMANFATTNING

tick Hög genomsnittlig utbetalning beräknad till 94,3%.
tick Sverigebaserat och bra fokus på lokala sportevenemang.
tick Snabb och kunnig svensktalande kundtjänst.

Overall Rating:

LIVERESULTAT

mobile livescore