SPEEDYBET

VIKTIG BONUSINFORMATION

Sätt in 2000 kr och du får totalt 4000 kr att spela med. Du måste placera satsningar med odds på minst 1,8 för att de ska räknas som en satsning. Den maximala tillåtna insatsen med bonuspengar är 500 kr. Vinster från högre satsningar än detta kan räknas bort enligt reglerna.

INTRODUKTION

SpeedyBet drivs av Hero Gaming Ltd som även driver Betser, en bookmaker som har fått licens men ännu inte lanserat sin svenska hemsida. Speedybet är signifikant bättre än andra sajten och kommer troligtvis se bekant ut på grund av att de körs på SBTech-plattformen, som är mycket älskad i Bethard- gruppen. Vi rekommenderar den här sidan över de andra på grund av de extremt snabba uttagningarna.

LAYOUT

En välkänd SBTech-layout som är snabb och enkel att navigera.

ODDS OCH BONUSAR

Deras registreringserbjudande har ett bra värde, men var försiktig så att du inte placerar satsningar på över 500 kr eftersom de kan tas bort från dina vinster. De kör på samma plattform som Bethard och deras odds är desamma. Om du gillar den här plattformen men vill ha fördelen av snabba uttag via Trustly så är de värda att överväga.

KUNDSUPPORT

Live Chat, email och telefon support finns tillgängliga. Deras Live Chat har särskilt snabba svarstider.

SAMMANFATTNING

tick Extremt snabba uttag (vanligtvis inom 5 minuter)
tick Känd och användarvänlig layout.
tick Konkurrenskraftiga odds.

Helhetsbetyg:

LIVERESULTAT

mobile livescore