SvenskaSpel

SVENSKASPEL

BONUSINFORMATION

Ingen bonus erbjuds för tillfället.

INTRODUKTION

Svenskaspel är ett statligt ägt företag som troligtvis är bekant för alla svenskamedborgare. De är verksamma i tusentals butiker, restauranger och pubar och erbjuder ett stort utbud av lotterier samt sport- och kasinoprodukter. Deras historia går tillbaka så långt som 1897 när Penninglotteriet inrättades. Senare grundades Tipstjänst och 1997 slogs dessa två företag samman för att bli Svenskaspel. I teorin var de det enda licensierade spelbolaget tills de nya spelreglerna infördes 2019. I verkligheten stod de inför ökad konkurrens på grund av EU-lagstiftning som höll marknaden öppen för olicensierade konkurrenter.

Sedan omreglering har deras sportsbookerutbud förbättrats avsevärt med mycket bättre odds och högre utbetalningar. Med sin oöverträffade support för lokal idrott och organisationer samt engagemang för spelarskydd är de ett bra alternativ för både den avslappnade och seriösa spelaren.

LAYOUT

Svenskaspel har lagt mycket krut på sin Sportservice (namnet på vadsektionen på deras webbplats). De har utvecklat en otroligt lyhörd och användarvänlig webbplats som är unik bland de många tillgängliga operatörerna. Om du klickar på ett populärt spel får du en otrolig mängd information inklusive de senaste lagens nyheter, spelanalys samt ett stort utbud av vackert presenterade statistik. Även om du inte planerar att satsa, gör webbplatsens snabbhet och användarvänlighet den till ett fantastiskt verktyg för sportfans.

ODDS OCH BONUSAR

Gemensamt med många andra bookmakers i dag finns det inga registreringsbonusar eller oddsboosts. Men av avgörande betydelse erbjuder de nu enormt konkurrenskraftiga odds, särskilt på de svenska marknaderna. I kombination med deras engagemang för att skapa ekonomiskt, socialt och miljömässigt värde har de blivit ett bra alternativ för alla spelare.

KUNDTJÄNST

Supportalternativ för Live Chatt, e-post och telefon är tillgängliga dygnet runt

SAMMANFATTNING

tick Briljant lyhörd och snabb webbplats.
tick Mycket förbättrad och nu mycket konkurrenskraftiga odds, särskilt på svenska marknader.
tick Omfattande investeringar i svensk sport på alla nivåer.


Betyg:

TODAY'S MATCHES

mobile livescore