tipwin

TIPWIN

BONUSINFORMATION

Tipwin matchar din första insättning med en 100% bonus upp till 1000 kr. Du måste satsa insättningen fem gånger innan ett uttag kan göras. Den maximala insatsen som räknas för att satsa är 1000 kr.

Du måste också verifiera ditt konto innan du ansöker om bonus, men det kan göras online och görs vanligtvis på några timmar.

INTRODUKTION

Tipwin fick sin svenska licens mycket senare än de flesta av de andra bookmakers. Ursprungligen en tysk bookmaker, deras huvudsakliga fokus är på fotboll och de tenderar att ha särskilt goda odds på Bundesliga. Betalningen för några av Bundesliga-oddsen kan vara så hög som 98% och de andra stora ligorna och tävlingarna ligger inte långt efter detta

Deras live-spelbjudande är bra med alla spel och ett stort urval av de vanligaste marknaderna som alla dyker upp på en lättläst sida.

LAYOUT

Tipwin kanske inte har samma utbud av spelalternativ som vissa av deras konkurrenter, men om du letar efter en no-nonsense, praktisk sida med konsekvent höga odds, är Tipwin ett bra val, särskilt om du huvudsakligen är intresserad av att satsa på stora ligor. Denna grundläggande men användarvänliga design kommer verkligen till sin egen för deras mobila webbplats som är bland de bästa och gör det otroligt enkelt att placera och kontrollera dina satsningar snabbt.

ODDS OCH BONUSAR

Deras registreringsbonus har särskilt bra värde med ett relativt lågt satsningskrav. Du måste verifiera ditt konto först men det är vanligtvis en snabb process.

Utmärkta odds speciellt för Bundesliga-spel men också för de stora europeiska ligorna och tävlingarna.

KUNDTJÄNST

Ganska grundläggande FAQ-sektion och ingen Live Chatt eller telefonsupport. De har ett kontaktformulär du kan fylla i och dessa övervakas dygnet runt med generellt snabba responstider.

SAMMANFATTNING

tick Bra odds speciellt med Bundesliga-spel.
tick Praktisk och användarvänlig design.
tick Solida, tillförlitliga bookmakers utan fin fantasi och specialfunktioner för vissa bookmakers.


Betyg:

TODAY'S MATCHES

mobile livescore