UNIBET

BONUSINFORMATION

Det finns ett val av två oddsbonusarna:

100% bonus upp till 2000 kr (sätt in 2000 kr, få 4000 kr att spela med)

Omsättning 6 x bonus
Minimumodds 1,4

500% bonus upp till 500 kr (sätt in 100 kr, få 600 kr att spela med)

Omsättning 6 x bonus
Minimumodds 1,4

INTRODUKTION

Unibet är en del av den enorma onlinespeloperatören, Kindred Group. Unibet ensam har över 1 miljon kunder i mer än 100 länder. De har genomgående goda odds på nästan alla marknader du skulle vilja spela på och konsekvent vinna branschpriser. De är också mycket fokuserade på de svenska marknaderna så att du kan vara säker på snabba utbetalningar och bra support.

LAYOUT

En av de bästa webbplatserna dom finns. Snabb, intuitiv och otroligt lätt att navigera. De har också en utmärk sida "Mitt konto" där din historik med transaktioner och spel visas i ett tydligt och lättförståeligt format.

ODDS OCH BONUSAR

Unibet har två välkomsterbjudanden, båda med relativt låga omsättningskrav så att du har en god chans att tjäna på detta. De har utmärkta odds och en jämnhög avkastning, särskilt för populära evenemang.

KUNDTJÄNST

Live chat, email och telefonsupport finns tillgängliga. Det kan förekomma lite i kö innan du kommer i kontakt med deras live chat vid vissa tider på dygnet. De har också en bra online-community vilket är ganska ovanligt men en trevlig funktion som visar att de har förtroende för sitt eget varumärke.

SAMMANFATTNING

tick Fantastisk oddsbonus med lågt omsättningskrav.
tick Deras marginal för fotboll och vissa andra marknader är mindre än 4%.
tick Registrera och logga in med BankID och få snabba utbetalningar.
tick En av de bästa mobilplattformarna.


Betyg:

LIVERESULTAT

mobile livescore